Blog dotyková zařízení

Levné dotykové televize, levné dotykové obrazovky

Levné dotykové televize, levné dotykové obrazovky

Chcete si pořídit levné dotykové televize a levné dotykové obrazovky ? Především je třeba narovinu říci, že dotyková technologie je hlavně u větších úhlopříček poměrně nákladná a technicky složitá záležitost. Přesto ale existují různé spolehlivé varianty, které jsou dostupné a přitom splní požadavky. Záleži hlavně na tom, jak jste náročný uživatel a v jakém prostředí dotykové obrazovky či dotykové televize používáte. Jiná situace je ve výrobním provozu, kde obrazovka běží 24 hodin a kde se práší a jiná situace je ve školce, kde se nepráší a použijí zařízení 1x týdně. V naší nabídce tak najdete jak profi varianty dotykových obrazovek, tak ekonomické varianty dotykových televizí. Rozdíl je převážně v technickém řešení, designu, dotykové technologii, příslušenství a provozních požadavcích. Každé zařízení má stanovenou provozní zátěž a deklarovanou životnost. K dispozici máme například vlastní řešení dotykových televizí EdutabTV v ekonomických řadách, které nabízejí hodně muziky za málo peněz a přitom jsou funkčně shodné s daleko dražšími modely. Stejně tak ale dokážeme řešit velké úhlopříčky s designovými profesionálními dotykovými monitory do náročnějších provozů s nepřetržitým provozem. Jinými slovy do malé školky ve třídě nebo do kanceláře není často třeba instalovat dotykový monitor se speciálním krytím do prašného prostředí s provozním režimem 24 hodin denně, když jej používáte třeba jeden den v týdnu. Lze tedy využít mnohem levnější řešení s optickým rámem, které však spolehlivě splní veškeré požadavky stejně jako dražší modely a bude Vám spolehlivě sloužit spoustu let.

Levné dotykové televize a levné dotykové monitory:
  • s optickým snímáním (levnější modely do běžného prostředí)
  • s kapacitním snímáním (obvykle dražší modely do náročnějších provozů)

V posledních letech se technologie dotykových obrazovek a televizí staly stále běžnějšími a přístupnějšími pro širokou veřejnost. Díky nim můžeme ovládat naše zařízení rychleji a snadněji než kdy předtím. Levné dotykové televize a obrazovky se staly dostupnějšími a přístupnějšími díky pokroku v technologii a výrobě. Tyto produkty jsou nyní k dispozici v široké škále cenových kategorií, což znamená, že si je mohou dovolit i uživatelé s omezeným rozpočtem. Výhody dotykových obrazovek a televizí jsou zřejmé a jejich cena se stále snižuje

Přihlášení k newsletteru

KONTAKTNÍ INFO
  • Miroslav Lipavský

    56961 Dolní Újezd 635

  • (+420) 722 454 067
    info@edutabtv.cz

PŘÍNOSY PRO VÁS
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytika
Statistika návštěvnosti a přizpůsobení obsahu
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků, optimalizace
Smartsupp
Povolit
Zakázat
Marketing
Soubor technik, jejichž předmětem je obchodní strategie a zejména studie trhu.
Facebook
Povolit
Zakázat
Funkční
betweendigital.com
Povolit
Zakázat